Malaysia Hunters Truck Club

Selamat Datang Ke Forum Baru Untuk Kelab Lori Malaysia..Menunggu Bilangan Ahli Menjadi Ramai Lagi.Register Sahaja Jika Berminat..Dan Anda Boleh Mula Berforum. KAMI PERLU SUPPORT DARI ANDA UNTUK HIDUPKAN GROUP NI SECEPAT MUNGKIN. RAJIN2 JENGUK FORUM :)
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tujuan forum MHTC (Sila Baca)

Go down 
AuthorMessage
Shah_Hunters
Admin
avatar

Posts : 154
Join date : 10/12/2010
Location : Damansara

PostSubject: Tujuan forum MHTC (Sila Baca)   Sat Oct 15, 2011 11:44 am

Malaysia Hunters Truck ClubTujuan forum ini diadakan adalah untuk mengumpul pemandu , peminat dan sesiapa sahaja yang suka dalam bidang pengangkutan berat ini tidak mengira usia mahupun muda atau yang tua.

Forum Malaysia Hunters Truck Club ini atau lebih dikenali sebagai MHTC, bertujuan untuk mencari kawan supaya sama2 dapat kongsi info atau maklumat2 yang berkaitan dengan lori. Ini adalah untuk merapatkan hubungan sesama member supaya dapat mengenali dunia lori dengan lebih jelas lagi.

MENCARI KAWAN
Disini anda dapat mencari kawan atau teman yang minat atau sama bidang pekerjaan dengan anda. Dengan adanya forum ini , anda boleh mencari kawan untuk kongsi minat , kerja , pengalaman dan sebagainya. Mungkin juga pemandu boleh berkenalan dengan peminat(tidak mempunyai lori) supaya pemandu2 lori senang mendapat kerja dan support dari mereka.

KONGSI KERJA
Bagi yang mempunyai lori pula , anda juga boleh berkongsi pekerjaan atau bisnes dengan member2 yang lain. Berkongsi info2 tentang kerja dan sebagainya untuk mempermudahkan lagi perkhidmatan anda.

SUPPORT PEMANDU LORI
Separuh daripada member2 disini berkemungkinan peminat lori namun mereka tidak mempunyai lori. Jadi , mereka juga boleh support pemandu2 atau sesiapa sahaja yang menjalankan perkhidmatan lori. Dengan bantuan mereka , mereka boleh menyebarkan perkhidmatan anda kepada orang ramai.

MENJADI TUMPUAN ORANG RAMAI
Jika forum ini sudah diketahui orang ramai , ia juga akan menjadi tempat untuk orang mencari perkhidmatan lori. Mungkin forum ini dapat memudahkan orang ramai mencari perkhidmatan yang disediakan oleh member2 MHTC.
Back to top Go down
View user profile http://mhtc.forumms.net
kahirul@
GuestPostSubject: nk mencari sport lori 3 ton hicom   Mon Nov 14, 2011 1:23 am

salm...1 mlaysia kpada abg2 smua..
sya nk tnye dkt mane sya leh cri sport rim lori 3 ton hicom Very Happy ...
yang murh n snang kt area k.l la... Laughing Laughing
Back to top Go down
 
Tujuan forum MHTC (Sila Baca)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysia Hunters Truck Club :: Komuniti :: Selamat Datang-
Jump to: